100% ZAŠČITA BREZ MEHURČKOV

PAMETNA ZAŠČITA ZA SMART NAPRAVE

ANTIBAKTERIJSKA ZAŠČITA PRED BACILI

100% NEVIDNA ZAŠČITA

600% TRŠA KOT STANDARDNE ZAŠČITE EKRANOV

CRYSTALUSION

Liquid Glass Protection

BUY IT NOW

NEVERJETNE PREDNOSTI PRI VSAKEM NANOSU

ENOSTAVNO 3 KORAKI ZA NANOS NA VSE NAPRAVE

PREBERITE, KAR PRAVIJO NAŠI KUPCI O NAS

Ta izdelek je fantastičen !!! Ko sem ga dobil so bile le majhne krpice !? Nisem mislil, da bo opravil namenjeno nalogo !?? Kako sem se motil !!! Ponovno ga bom naročil za svojo tablico in druge mobilne telefone ?!! Vsekakor priporočam ta izdelek !!!.

Vsekakor priporočam ta izdelek!!! (5 zvezdic)

wilma Dixon - Preston UK

To je odličen izdelek. Namesto da se vidi moteča zaščita za  zaslon, ki jo je možno odluščiti ali  neizogibni mehurčki, to zagotavlja enostavno uporabno površino, ki kolikor vem, ne pušča odrgnine. Izdelek sem že uporabil mnogokrat na različnih napravah in rezultati so konsistentni.

Popolnoma zadovoljivo (5 zvezdic)

stranka Amazon UK

Pred tem sem že kupil mnogo zaščit za ekrane in moram reči, da sem bil pred nabavo skeptičen, kljub temu sem bil pozitivno presenečen. Nanos zaščite je bil hiter in enostaven po tem, ko sem sledil danim  navodilom in moja naprava je bila sledeči dan pripravljena za uporabo. Moj Nexus nima ovojnice in po enem mesecu nošenja v žepu mojega sukniča in včasih v moji delovni torbi je naprava ostala kot nova in brez odrgnin. Čiščenje ekrana je preprosto in siguren sem, da ostane brez bacilov, me pomeri, še posebej, če pomislim, da se moja dva sinova večkrat igrata z njim in je običajno, da imata lepljive in umazane roke. Moja edina pripomba je, da paket vsebuje samo toliko gela, da se z njim prevleče eno srednje veliko napravo, na to bi bilo potrebno opozoriti v oglasu. Vsekakor poskusite to zaščito, siguren sem da boste tudi vi zadovoljni.

Prijetno presenečen (4 zvezdice)

Joseph Burnettt

Vedno sem uporabljal normalne zaščite ekrana s plastičnim ovojem in malo sem dvomil v ta izdelek, toda ker je moj mobilni telefon (HTC Desire HD) starejši od enega leta, sem mislil tvegati(vedno se navdušujem za nove proizvode!). Nanos tekočine je šel briljantno skozi –  uporabil sem čistilno krpico, da sem naredil napravo sijoče čisto – počakal sem 15 minut – potem pa obrisal z vrečko, tako dolgo dokler se krpa ni osušila. Potem sem pustil telefon čez noč, da sem bil lahko siguren, da se je tekočina vpila. Ekran ima sedaj fantastičen lesk in takoj sem opazil, da je senzibilnost ekrana mnogo boljša, kot pri plastični foliji. Svoj telefon nosim v žepu in ga pogosto uporabljam z umazanimi rokami, ko vrtnarim ali kuham, čeprav bo še vedno dobil mastne madeže, ga lahko na hitro obrišem z mokro krpo in ponovno bo odlično izgledal . Do sedaj nima nobenih odrgnin, če se bo tako nadaljevalo 6 mesecev, bom zvišal svojo oceno na 5 zvezdic. Sveže novice 30 april 2013, še vedno sem očaran nad tem izdelkom, moj ekran še vedno spoliram na popoln lesk in je brez odrgnin. Zatorej sem zvišal oceno na 5*,  predvidoma če uporabljate vaš mobilni telefon v hudih razmerah, potem uporabite folijo, vendar je zame to dovolj.

Tako dobro (5 zvezdic)

troglodytes

O CRYSTALUSIONU TEKOČI ZAŠČITI STEKLA

#zaščita za ekran #eko tehnologija  #nanotehnologija, ki je prejela nagrade # nemško inženirstvo #univerzalna zaščita smartphonov #’ ne ruši svojega stila # kako umazan je tvoj telefon? # zaščita naprav  #100% brez mehurčkov #tekoče steklo # crystalusion# Nigel Lamb # Crystalxtreme #nanotehnologija # 500 krat tanjši od človeškega lasu #antibakteriološki # odporen na odrgnine #Diamantno testiran #ASTM certificiran # zaščita za zaslon # multimedijski pripomoček #kompatibilen z vsemi napravami

Crystalusion™ – tekoča zaščita stekla je namenjena zaščiti multimedijskih naprav, vključno z
mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, kamerami, prenosnimi računalniki, dotakljivimi zasloni, igralnimi konzolami in satelitskimi navigacijskimi sistemi. Ta revolucionarna tehnologija tvori na površini ovoj z zaščitnim slojem iz napredne nanotehnologije. Vsaka molekula je 500-krat tanjša od človeškega lasa in zajema pore na površini, ki ščitijo pred bakterijami, odrgninami, zemljo, maščobo in umazanijo. Kadar se uporablja na na novo prevlečenih napravah, postane vzdrževanje in čiščenje zelo enostavno in zahteva samo, da preprosto obrišete površine, namesto obsežnega drgnjenja, ki je drugače potrebno na neobdelanih napravah.

Obiščite nas •  Pogosta vprašanja  •  Ugodnosti in Proces nanosa  •  Videji o tekočem steklu  •

Don't be shy, get in touch!


Company *
First Name *
Last Name *
Email
Phone
Website
Country *
Description

Opomba: Bodite prepričani, da napisati e-pošto z malimi črkami

Buy Liquid Glass from Crystalusion