KAKO DELUJE?

Crystalusion – tekoča zaščita stekla je produkt nemškega inženirstva, kjer prevleka bazira na silikonu, ki je rezultat obširnih testiranj in razvoja, da lahko ponudi eno najbolj naprednih nano-prevlek za prenosne naprave. Neverjetno je, da ni nobenih lepil ali smol znotraj matrice Crystalusion strukture – plast se prilepi preko Van Der Waalsovega efekta. To pomeni, da potegnejo kvantne sile tekoče steklene molekule na podlagi, ki jo prevlečejo tako, da ni robov ali kotov, ki se lahko odlepijo ali privlačijo prah. Crystalusion – tekoča zaščita stekla je 100% agnostična za naprave, na osnovi svojega edinstvenega procesa nanosa. Ker je nanesena kot tekočina, se jo lahko uporablja na smartphonih, kakršnihkoli tablicah ali zaslonih na dotik. Dejansko se lahko nanosi Crystalusion na skoraj vse naprave in vam s tem nudi en izdelek za vse vaše naprave

KAJ SO PREDNOSTI?

100% invisible liquid glass screen protector

100% neviden

Crystalusion – tekoča zaščita stekla ne vpliva na kakovost vidnosti ali estetični videz katerekoli naprave. Saj se tvori sloj Crystalusion na nano merilu in je popolnoma neviden za oko in ker je 100% prepusten na svetlobo, ne učinkuje na resolucijo ekrana ali na razločnost barv.

easy clean liquid glass screen protector

Preprosto čiščenje

Crystalusion – tekoča zaščita stekla je superfoben, to pomeni, da je tako hidrofoben (odbija tekočino), kakor tudi oleofoben (odbija olja in maščobe). Zaradi tega se olja in maščobe ne morejo sprijeti na površini, temveč samo obstanejo na vrhnji plasti površine, zatorej je možno izjemno lahko očistiti prstne odtise in maščobne sledi na napravi.

bubble free liquid glass screen protector

Brez mehurčkov

Crystalusion – tekoča zaščita stekla je edinstvena, ker se nanosi kot tekočina in zaradi tega se zrak ne more ujeti med sloj Crystalusiona in naprave, kar vodi k nanosu popolnoma brez mehurčkov preko celotne naprave, ne samo preko zaslona.

antibacteria liquid glass screen protector

Antibakterični

Crystalusion – tekoča zaščita stekla je antimikrobiološka, to pomeni, da bakterije ne morejo preživeti na zaščitnem plašču, kar naredi napravo brez bakterij. ASTM E2180 antimikrobiološki test je dokazal 99,9% redukcije v stopnjah organizmov, ko je bil testiran za salmonele, stafilokoke in E. coli.

Diamond Tested liquid glass screen protector

Diamantno testirana!

Crystalusion – tekoča zaščita stekla je v laboratoriju testirana za ASTM C1624-05 kvalitativno posamezno točkovno praskajoče testiranje z uporabo 0.2mm konice iz radija Rockwell diamanta in je laboratorijsko certificirana, da zdrži do 56N, preden se pokažejo vidni znaki prask – to pomeni, da je 600% bolj odporna od tradicionalne zaščite za zaslon!

APPLICATION PROCESS

clean your device

Clean

Gently clean the device with the pre-treated cloth.  Ensure the entire surface area of the device is cleaned including the front, back, sides, top and bottom.  Continue to clean until the cloth is dry to ensure all grease and dirt has been removed from the device.

clean your device

Apply

Coat the entire device with Crystalusion – Liquid Glass Protection by wiping the device with the pre-treated cloth.  Ensure the entire surface area of the device is coated including the front, back, sides, top and bottom.  Continue to apply until the cloth is dry to ensure all surface areas are coated.

clean your device

Dry

Once the Crystalusion – Liquid Glass Protection layer has formed the device should be buffed with the microfiber cloth provided in the pack.  Each pack of Crystalusion – Liquid Glass Protection last on average for up to 12 months from a single application. For optimum results we recommend that you coat the device immediately before a period where it is unlikely to be used, for example last thing at night.

Informacije o garanciji od proizvajalca naprave Crystalusion – Liquid Glass Protection se dobavi v obliki pred obdelanih mikrovlaknenih krpic, ki omogočajo preprost postopek nanosa brez stresa. Dane mikrovlaknene krpe so impregnirane z dosti Crystalusiona, da zaščitijo vse  prenosne naprave, vendar ne vsebujejo prekomerne tekočine, ki bi lahko prenasitila napravo.

Pomembno

 

1. Preverite pred uporabo, da naprava ni vključena na omrežje in da so odstranjeni in izključeni vsi ovitki, varovalne folije, slušalke, USB-kabli, itd.
2.  Ne nanesite preveč tekočine na vtičnice za slušalke ali druge občutljive odprtine, ker lahko to poškoduje vašo napravo ali pa se zaradi tega lahko razveljavi vašo garancijo.
3 . Ne uporabite Crystalusion™-ovih izdelkov v bližini virov vžiga. Ne kadite pri uporabi.
4. Ne nanesite Crystalusion™ pri direktnem sončnem sevanju ali še na vroče naprave.
5. Ker vsebuje naše čistilo in Crystalusion™-ova formula za tekoče steklo bioetanol priporočamo, da pred uporabo preverite pristnost barv na neopaznem mestu. To je posebej pomembno pri lakiranih in gumijastih površinah.

Don't be shy, get in touch!


Company *
First Name *
Last Name *
Email
Phone
Website
Country *
Description

Opomba: Bodite prepričani, da napisati e-pošto z malimi črkami

Buy Liquid Glass from Crystalusion